Waarom dit iets voor jou is

Coach jezelf, eventueel met hulp

en misschien ook niet, lees even verder …

Blijven je gedachten en gevoelens over dit soort thema’s komen en gaan?

Pijn, reflectie, problemen, angst, patronen doorbreken, onrust, balans, wie ben ik, delen, onzekerheid, uitdaging, mijn verhaal, uiten, wat wil ik, ontdekken, verwerking, emoties, uiten, ratio, acceptatie, twijfelen, zingeving, actie, levensvragen, keerpunt, perspectief, toekomst, loopbaan, oriëntatie, terugblik, dromen, hoe verder, nu ik, coaching, rouw, brainstormen, verleden?

Het denken gaat door totdat je echt iets doet!

Sparren, idealen, nieuw werk, bezinning, wat ga ik doen, keuzes maken, klankbord, doelen, mijn leven, nieuwe energie, waar sta ik voor, stilstaan, uitrusten, vooruitblik, betekenis, spiegel, vrij zijn, verlies, hoe, inspiratie, waarom, onvrede, verdiepen, verandering, belemmeringen, zorgen, eigen tijd, eenzaam, ontwikkeling, verwoorden?

Je denkt en voelt steeds, maar je doet nog niets?

Het helpt je verder, echt!

Home